„Die Zahne jemandem sauber halten.” Tisztán tartani valakinek a fogát.

 

Olvasható a helyi néprajzi gyűjteményben. Azaz az ételt, AZ ÉTELT, vagyis a finom husikát megtagadni tőle…

Na, ez az, ami a Kakukkban semmiképpen nem fordulhat elő! Sváb nemzetiségű település meg mondás meg spórolásra felhívás ide vagy oda.

Úgy kezdődött, hogy réges-régen volt a hajában főtt krumpli. Aztán bándi nagymamánk a kacsójával feszt széjjel nyomkodta, sóban, lisztben, malaczsírban meghempergette, tüzes zsiradékba szépen belehelyezte, és addig-addig sütögette, míg lett belőle jó bándi tócsi. Éttermünkben ellenben a klasszikus és házias étkek mellett szépen megtalálhatóak a modern konyha elemei, fogásai. Idényjellegre, egészségre, házi alapanyagokra koncentrálunk, emellett a nemzetközi és a magyar konyha karakteres fogásai is békességben készülnek el konyhamesterünk tűzhelyein.

Családi ebéd, baráti összejövetel, céges meeting?

Két fő esetében is már érdemes időben asztalt foglalni, többfős társaságokat pedig kizárólag előzetes egyeztetést követően tudunk vendégül látni.

Éttermünkben asztalt foglalni elérhetőségeinken keresztül lehet. Aznapi asztalfoglalást és ételrendelést kizárólag telefonon (+36 88 272 017 / +36 70 348 4808) tudunk felvenni.

Védett tartalom! Köszönjük!