Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Cím: Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése

2023/04/01

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2022.01.24-én meghirdetett GINOP Plusz-1.2.2-22 felhívás alapján a Hápl Attiláné egyéni vállalkozó, mint Kedvezményezett 9 345 999 Ft, azaz kilencmillió-háromszáznegyvenötezer-kilencszázkilencvenkilenc Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

A fejlesztés keretein belül a projekt fő célja az új konyhatechnológiai eszközök beszerzése határidőben megvalósult. A projekt során a kötelező nyilvánosság biztosítása és a projektmenedzsment tevékenység is megvalósult.

 

Hápl Attiláné egyéni vállalkozó a Támogató a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02278 azonosító számú, „Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése” című támogatási kérelmet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette 2022. augusztus 29.-én.

 

A fejlesztés keretein belül a projekt fő célja az új konyhatechnológiai eszközök beszerzése határidőben megvalósult. Ezek az eszközök alkalmassá teszik a magas színvonalú éttermi szolgáltatás biztosítását a Vendéglőben. A projekt során a 23 eszköz került beszerzésre, amellyel új konyha technológiai eljárások is végezhetők. A magas színvonalú éttermi szolgáltatás nyújtásával újabb vendégkört tudnak magukhoz vonzani, így növelve a forgalmat, amely természetesen bevétel emelkedést is jelent a vállalkozás számára. A projekt során a kötelező nyilvánosság biztosítása és a projektmenedzsment tevékenység is megvalósult.

Fizikai befejezés tervezett időpontja 2023.04.01.

 

További információ kérhető:

Hápl Attiláné egyéni vállalkozó

info@kakukkvendeglopanzio.hu

 

 

A SAJTÓKÖZLEMÉNY LETÖLTHETŐ >>>

Védett tartalom! Köszönjük!