Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése

Széchenyi Terv Plusz

A projekt bemutatása

Pályázó neve: Hápl Attiláné egyéni vállalkozó

Projekt címe: Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése

Szerződés száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02278

Támogatás összege: 9 345 999 Ft

Összköltség: 13 351 428 Ft

A projekt megvalósításának kezdete: 2022.04.01.

A projekt fizikai befejezésének ideje: 2023.04.01.

A projekt fő célja az új konyhatechnológiai eszközök beszerzése volt, melyek alkalmassá teszik a magas színvonalú éttermi szolgáltatás biztosítását a Vendéglőben. A projekt során 23 eszköz került beszerzésre, melyekkel új konyhatechnológiai eljárások is végezhetők. A magas színvonalú éttermi szolgáltatás nyújtásával újabb vendégkört tudnak magukhoz vonzani, így növelve a forgalmat, amely természetesen bevételemelkedést is jelent a vállalkozás számára. A projekt során a kötelező nyilvánosság biztosítása és projektmenedzsment tevékenység is megvalósult, elősegítve a projekt megvalósítás eredményességét.

A beszerezni kívánt eszközök mind az „56.10 – Éttermi, mozgó vendéglátás” fejlesztendő tevékenységhez kapcsolódnak, és annak magasabb színvonalú megvalósítását szolgálják. Az új konyhatechnológiai eszközökkel új konyhatechnológiai eljárások végezhetők, amely újabb vendégkört vonz, növelve a vállalkozás ügyfélkörét, ezáltal a bevételét, gazdasági stabilitását.

A beszerzésre kerülő konyhatechnológiai eszközökkel tovább bővült az éttermi szolgáltatások köre, gyorsabb lett a vendégek kiszolgálása, amely egy nagy rendezvénynél (pl. esküvő) elengedhetetlen és a vendégek részéről elvárt.

További információ kérhető:

Hápl Attiláné egyéni vállalkozó

info@kakukkvendeglopanzio.hu

+36 70 348 4808

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Cím: Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése

2023/04/01

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2022.01.24-én meghirdetett GINOP Plusz-1.2.2-22 felhívás alapján a Hápl Attiláné egyéni vállalkozó, mint Kedvezményezett 9 345 999 Ft, azaz kilencmillió-háromszáznegyvenötezer-kilencszázkilencvenkilenc Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra jogosult.

A fejlesztés keretein belül a projekt fő célja az új konyhatechnológiai eszközök beszerzése határidőben megvalósult. A projekt során a kötelező nyilvánosság biztosítása és a projektmenedzsment tevékenység is megvalósult.

 

Hápl Attiláné egyéni vállalkozó a Támogató a GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02278 azonosító számú, „Kakukk Vendéglő éttermi szolgáltatás eszközfejlesztése” című támogatási kérelmet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette 2022. augusztus 29-én.

 

A fejlesztés keretein belül a projekt fő célja az új konyhatechnológiai eszközök beszerzése határidőben megvalósult. Ezek az eszközök alkalmassá teszik a magas színvonalú éttermi szolgáltatás biztosítását a Vendéglőben. A projekt során a 23 eszköz került beszerzésre, amellyel új konyhatechnológiai eljárások is végezhetők. A magas színvonalú éttermi szolgáltatás nyújtásával újabb vendégkört tudnak magukhoz vonzani, így növelve a forgalmat, amely természetesen bevétel emelkedést is jelent a vállalkozás számára. A projekt során a kötelező nyilvánosság biztosítása és a projektmenedzsment tevékenység is megvalósult.

Fizikai befejezés tervezett időpontja 2023.04.01.

 

További információ kérhető:

Hápl Attiláné egyéni vállalkozó

info@kakukkvendeglopanzio.hu

+36 70 348 4808

 

 

A SAJTÓKÖZLEMÉNY LETÖLTHETŐ >>>

Védett tartalom! Köszönjük!